Pесторант / Варна област - Св.Св.Константин и Елена - Ресторант във възрожденски стил в к.к. "Св.Св.Константин и Елена"!
Търсене по код


Ресторант във възрожденски стил в к.к. "Св.Св.Константин и Елена"!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 250 метра от плажа!

Площ: 700 кв.м.
Тип имот: Pесторант БИЗНЕС ИМОТИ

Местоположение
Варна област / Св.Св.Константин и Елена

Всички Pесторант за Варна област
Всички Варна област за Св.Св.Константин и Елена


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 11058
Цена: 960000 €
цена на кв. м. 1372 €
Допълнителна информация за Ресторант във възрожденски стил в к.к. "Св.Св.Константин и Елена"!

Предлагаме за продажба работещ ресторант във възрожденски стил,  разположен на комуникативно място в к.к."Св.Св. Константин и Елена", на около 250 м от плажа и на 7 км от центъра.
 
Обектът е разположен на два етажа,  има площ от 700 кв.м. Разполага с 200 места, към които през летния сезон се прибавят и 200 места в градината на комплекса, в която е отделен и детски кът. Състои се от - предверие, санитарни помещения, ресторантска част, помещение за подготовка, склад, умивалня, помещение за отпадъци, офис и съблекалня.

Лятната градина е с водопад, беседки и детски кът. Посетителите ползват открит паркинг.

С автентичната си възрожденска архитектура и интериор, решен в стила на старата къща, той ви посреща с очарованието на отдавна отминали времена и превръща престоя ви в неповторимо изживяване.

Връзката между хотела и ресторанта впечатлява с живописно съчетани алпинеуми с български цветя и ручеи, които създават характерна българска обстановка.

В ресторанта се предлага голямо разнообразие от вкусни ястия от националната ни кухня, приготвени от професионалисти. Интериорът е подходящ за провеждане на сватби, кръщенета, семейни тържества, рождени и именни дни, организиране на коктейли и делови срещи.


Сподели :
BGtop
Още предложения за Pесторант - Варна област, Св.Св.Константин и Елена