Комплекс от къщи / Добрич област - Рогачево - Новопостроени къщи в затворен тип комплекс!
Търсене по код

Топ имоти
Двустаен апартамент в квартал Възраждане 1! Варна / Възраждане ИЗГОДНА ЦЕНА! Цена: 44000 € Комплекс "YOO BULGARIA"! Бургас област / Обзор Първа линия на морския бряг! Цена: 51840 € Четиристаен апартамент в района на Винс! Варна / Винс В непосредствена близост до Морската градина! Цена: 125000 € Двустаен апартамент в град Бяла! Варна област / Бяла На 550 метра от морския бряг! Цена: 28500 €

Новопостроени къщи в затворен тип комплекс!
Зареждане... Моля, изчакайте.
С морска панорама!

Площ: 135 кв.м.
Тип имот: Комплекс от къщи КЪЩИ

Местоположение
Добрич област / Рогачево

Всички Комплекс от къщи за Добрич област
Всички Добрич област за Рогачево


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 8860
Цена: 55000 €
цена на кв. м. 408 €
Допълнителна информация за Новопостроени къщи в затворен тип комплекс!

Предлагаме Ви новопостроени къщи за продажба, разположени в село Рогачево, само на 4 км от морския бряг, в близост до курортен комплекс Албена.

В зависимост от желанията и изискванията на клиентите, къщите предлагат площ съответно 135.75 кв.м и 152.29 кв.м.
Площта на предлаганите обекти е разпределена на два етажа. Къщите с площ от 135.75 кв.м разполагат с антре, дневен тракт с кухненска част, две спални и две бани с тоалет, а тези с площ от 152.29 кв.м - съответно антре, дневен тракт с кухненски бокс, три спални и три бани с тоалет.

Къщите се предлагат завършени "до ключ", с поставени подови настилки, боядисани стени и тавани, оборудвани санитарни възли и други.

Комплексът, се намира на около 4 км от к.к.Албена и на 30 км североизточно от Варна. Налице е чист планински въздух в съчетание с равнинен релеф и близост до североизточното ни крайбрежие. Ваканционният комплекс е богато озеленен и просторен, като към всеки имот е предвидено озеленяване и паркоместа. Всички къщи разполагат с планинска или морска панорама.

В района са разположени и три професионални голф игрища, които са готови да отговорят на всички изисквания на любителите на спорта. Местоположението и близостта до редица развлекателни комплекси, правят предлаганите къщи широко предпочитани за отдих и почивка.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Комплекс от къщи - Добрич област, Рогачево