/ Варна - Бриз - Апартаменти в жилищен комплекс в квартал Бриз!
Търсене по код


Апартаменти в жилищен комплекс в квартал Бриз!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 500 метра от морския бряг!

Площ: 47 кв.м.
Тип имот: НОВО СТРОИТЕЛСТВО

Местоположение
Варна / Бриз

Всички за Варна
Всички Варна за Бриз


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 11830
Цена: 39330 €
цена на кв. м. 837 €
Допълнителна информация за Апартаменти в жилищен комплекс в квартал Бриз!

Предлагаме за продажба апартаменти в жилищен комплекс, разположен в най-предпочитания район на Варна-Бриз.  Основната идея заложена в комплекса е съвременният начин на живот, като симбиоза между функционална архитектура, съвременен дизайн и екологична околна среда.

Основните преимущества на комплекса са красивата гледка към Варненския залив, зелените площи, заобикалящата го среда, утвърденото качество на строителни и довършителни работи.
В близост се намират множество автобусни спирки, учебни заведения, детски градини (в кв. Чайка), търговски център и супермаркет ("Пикадили парк"), магазини и заведения. За лесния достъп до централната зона на града, бързото предвижване и липсата на задръствания, спомага разположението до главните булеварди "Княз Борис I" и "Васил Левски".

Комплексът е разположен върху имот с площ от над 3000 кв.м, от който едва 1/3 е застроена. Сградата е четири етажна, с обща разгърната застроена площ в размер на 5200 кв.м. и се състои от две Г-образно разположени тела с основна ориентация юг-изток. Поради денивелацията на терена, следваща общия релеф в района и липсата на възможност от застрояване на площите пред сградата, повечето апартаменти разполагат с красива гледка в посока Варненския залив.

В сградата са организирани 56 жилища с една, две и три спални с площи от 47 кв.м. до 140 кв.м. Апартаментите се предлагат по БДС, с инсталирана климатична мултисплит система, домофонна система, блиндирани входни врати.

Двустаен апартамент 66 кв.м. (47 900 евро) - антре, дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалет и тераса.

Тристаен апартамент - 105 кв.м. (84 700 евро)- антре, дневна с кухненски кът, две спални, две тераси, баня с тоалет.

В границите на комплекса са разположени общо 64 открити и закрити паркоместа.

Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп, гарантиращ спокойствието на живущите. Услугите по поддръжката включват ежедневно почистване на общите части на сградата, поддръжка на озеленените площи, домофонната система, видео наблюдението в комплекса, асансьорите, както и денонощна охрана и портиер.

Документи към
• price_list-_id11830-s.pdf
Сподели :
BGtop
Още предложения за - Варна, Бриз