/ Варна - Завод Дружба - Нови, качествени апартаменти в района на Завод Дружба!
Търсене по код


Нови, качествени апартаменти в района на Завод Дружба!
Зареждане... Моля, изчакайте.
Предпочитан район за живеене!

Площ: 78 кв.м.
Тип имот: НОВО СТРОИТЕЛСТВО

Местоположение
Варна / Завод Дружба

Всички за Варна
Всички Варна за Завод Дружба


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 13570
Цена: 63000 €
цена на кв. м. 808 €
Допълнителна информация за Нови, качествени апартаменти в района на Завод Дружба!

Предлагаме ви нови апартаменти в стилна и модерна сградa, разположена в предпочитания район за живеене - Завод Дружба. В непосредствена близост от сградата са изградени детски градини, училища, университет, спирки на градския транспорт..

Типове апартаменти за продажба:

Двустаен апартамент 78 кв.м.(1/6 етаж)- коридор, дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалет и тераса; Цена 63 000 Евро

Тристаен апартамент – 105, 36 кв.м. (4/6 етаж)- коридор, дневна с кухненски кът, две спални, баня, тоалет и тераса; Цена 95 000 Евро

В проекта са заложени различни по площи и разпределение апартаменти, отговарящи на европейските стандарти разпределени на пет жилищни етажа.  Предлагат се завършени по БДС- на шпакловка и замазка с PVC дограма и МДФ врати.

Има възможност за закупуване на подземни паркоместа. На партено ниво са поместени магазини и офиси.  Сградата ще бъде изпълнена с висок клас материали и технологии , с модерна и съвременна визия. Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор до получаване на разрешение за ползване на сградата.

СРОК НА ЗАВЪРШВАНЕ: септември 2018 г.

Обектът е в непосредствената близост до главните булеварди на града, училища и детски градини, хипермаркети, медицински центрове, спортни комплекси, като всичко това осигурява бързата връзка от спокойния комплекс с динамиката на града. Районът е един от най-переспективните и удобни места за живеене в морската столица.

Документи към
• price_13570.jpg
Сподели :
BGtop
Още предложения за - Варна, Завод Дружба