Тристайни апартаменти / Бургас област - Обзор - Тристаен апартамент в курортен град Обзор!
Търсене по код

Топ имоти
Двуетажна къща с магазин в Кранево! Добрич област / Кранево ЕКСКЛУЗИВЕН ИМОТ! На 700 метра от плажа! Цена: 449000 € Тристаен апартамент в центъра на Кранево! Добрич област / Кранево На 500 метра от морето! Цена: 44000 € Тристаен апартамент в центъра на Кранево! Добрич област / Кранево На 500 метра от морето! Цена: 44000 € Апартаменти в нов престижен жилищен комплекс! Варна / Бриз На 700 метра от морския бряг! Цена: 42102 €

Тристаен апартамент в курортен град Обзор!
Зареждане... Моля, изчакайте.
ПАРКОМЯСТО! На 250 метра от морския бряг!

Площ: 89 кв.м.
Тип имот: Тристайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
Бургас област / Обзор

Всички Тристайни апартаменти за Бургас област
Всички Бургас област за Обзор


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 12044
Цена: 43000 €
цена на кв. м. 484 €
Допълнителна информация за Тристаен апартамент в курортен град Обзор!

Предлагаме Ви тристаен апартамент комплекс от затворен тип разположен в курортен град Обзор, на 250 метра от плажа, на 50 км от град Варна .Плажната ивица на курорта е дълга около 10 км и широка 30-90 метра. Пясъкът е фино зърнест със златист цвят. Смята се, че това е най дългият плаж на нашето Черноморие.

Жилището е разположено на седми последен жилищен етаж, с площ от 89 кв.м., включващи: входно антре, просторен дневен тракт с кухня, две спални,  баня с тоалет, перално  и панорамна  тераса.

Апартаментът се предлага напълно завършен с оборудвана кухня. Към жилището има прилежащо избено помещение и гараж.

Сградата има помещение с портиер, контролиращ достъпа до жилищните площи. В подземния етаж  са предвидени подземни паркоместа, обслужвани от две отделни покрити рампи, както и складови помещения за лично ползване за всички апартаменти в сградата.

Вътрешния двор на сградата е развит като паркова среда, в която са разположени два басейна- детски и за възрастни, детски кът за игра и беседки.

В свободния от застрояване и залесяване двор са предвидени 39 броя открити паркоместа с определено право на ползване.

Живеещите в жилищния комплекс ще могат да използват всички услуги и развлечения, които предлага курортния комплекс, а именно: един закрит басейн, многофункционална зала с 250- 300 места, ресторанти, два външни водно- атрактивни комплекса - единия като аквапарк, три СПА центъра, мини конферентни зали, бизнес центрове, интернет клубове, козметични и медицински центрове и др., спортен комплекс от шест игрища и спортен клуб, боулинг, амфитеатър и други развлекателни заведения и съоръжения.

Такса поддръжка: 12 евро за кв.м. на година.

Освен с морския бряг курортния комплекс  е разположен между две реки и граничи и с източния дял на Стара планина, която в тази си част е широка и ниска (около 400м), залесена с широколистни дървета- дъб,габър и бук. Условията са отлични за ловен туризъм, което е още една възможност за развлечение. Предвиждат се и еко пътеки, маршрути за сафари и др.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Тристайни апартаменти - Бургас област, Обзор