Студия / Варна - Кайсиева градина - Едностаен апартамент за продажба в район Кайсиева градина!
Търсене по код


Едностаен апартамент за продажба в район Кайсиева градина!
Зареждане... Моля, изчакайте.
ИЗГОДНА ЦЕНА

Площ: 40 кв.м.
Тип имот: Студия АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
Варна / Кайсиева градина

Всички Студия за Варна
Всички Варна за Кайсиева градина


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 14029
Цена: 22000 €
цена на кв. м. 550 €
Допълнителна информация за Едностаен апартамент за продажба в район Кайсиева градина!

Предлагаме ви нови апартаменти в стилна и модерна сградa, разположена в район Кайсиева градина,  на много комуникативно място, в близост до магазини, детска градина, училище. Местоположението на сградата позволява бърз достъп до центъра на града, както с автомобил, така и градски транспорт.


Типове апартаменти за продажба:

Едностаен апартамент-/№6/- с площ 40 кв.м., /етаж 1/-антре, дневна с кухненски кът, баня с тоалет ; Цена 22 000 Евро

Двустаен апартамент-/№24/- с площ 54 кв.м., етаж 4/5 етаж- антре, дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалет и тераса.; Цена 27 900 Евро

Тристаен апартамент/№А19/ –с площ от 69 кв.м. (4/5 етаж)- антре, дневна с кухненски кът, две спални,  баня с тоалет и тераса; Цена 37 900 Евро

В проекта са заложени различни по площи и разпределение апартаменти, отговарящи на европейските стандарти разпределени на пет жилищни етажа.  Предлагат се завършени по БДС- на шпакловка и замазка с PVC дограма и МДФ врати.

Има възможност за закупуване на паркоместа. Сградата ще бъде изпълнена с висок клас материали и технологии , с модерна и съвременна визия. Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор до получаване на разрешение за ползване на сградата.

СРОК НА ЗАВЪРШВАНЕ: юни 2019 г.

Обектът е в непосредствената близост до главните булеварди на града, училища и детски градини, хипермаркети, медицински центрове, спортни комплекси, като всичко това осигурява бързата връзка от спокойния комплекс с динамиката на града.

Документи към
• .А_ет.1-П_40кв-_20000Е(1).jpg
Сподели :
BGtop
Още предложения за Студия - Варна, Кайсиева градина