Урегулирани /УПИ/ / Добрич област - село Църква - Парцел за жилищно застрояване в село Църква!
Търсене по код

Топ имоти
Двуетажна вила в местност Боровец! Варна / м-т Боровец На 10 километра от плажа. Цена: 65000 € Триетажна къща в село Близнаци! Варна област / село Близнаци На 18 км от центъра на град Варна! Цена: 60000 € Aпартаменти в к.к. "Св.Св.Константин и Елена"! Варна област / Св.Св.Константин и Елена На 400 метра от морския бряг! Цена: 35000 € Двустаен апартамент в жилищен комплекс в квартал Бриз! Варна / Бриз На 500 метра от морския бряг! Цена: 76900 €

Парцел за жилищно застрояване в село Църква!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 5 км от к.к. Албена!

Площ: 8659 кв.м.
Тип имот: Урегулирани /УПИ/ ПАРЦЕЛИ

Местоположение
Добрич област / село Църква

Всички Урегулирани /УПИ/ за Добрич област
Всички Добрич област за село Църква


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 6570
Цена: 105000 €
цена на кв. м. 13 €
Допълнителна информация за Парцел за жилищно застрояване в село Църква!

Предлагаме  за продажба парцел в регулация, разположен само на 5 км в северозападна посока от к.к. Албена, известен със слънчевите си, широки плажове, и също така недалеч от атрактивния туристически град Балчик. Имотите се намират в местност "Чанлъка" по пътя за с. Църква, като до тях се стига по главен път Албена-Добрич, а достъпът се осъществява по отбивка, която престои да бъде очакълена.

Имотът е с лека денивелация, а склонът, на който е ситуиран, е с югозападно изложение, с лице на главния път. Имотът е с целогодишен достъп, с прекаран ток и вода в близост. Възможно е да бъде разделен на по-малки парцели.. От парцела се открива красива панорамна гледка към околния ландшафт. 

Предлаганиятза продажба поземлен имот е отреден за ниско жилищно строителство при следните параметри на застрояване: максимална височина 10 м, плътност 60% и КИНТ 1,2.

Църква е спокойно и живописно село, идеално място за почивка, разположено в подножието на Батовската гора, далеч от градския шум, но същевременно в близост до морето. Селото е с добра инфраструктура, разполага с три магазина за хранителни стоки, като до близките големи градове и черноморски курорти се стига бързо и удобно - гр. Балчик /12 км/, гр. Варна /33 км/ и гр. Добрич /30 км/ респ. к.к. Албена /7 км/, к.к. Златни Пясъци /15 км/.

Поземленият имот се намират в местност Чанлъка, преди влизане в селото, в близост до новопостроен вилен комплекс. С оглед на преимуществената си локация предлаганите за продажба парцели в района са отлична инвестиция с цел строителство на еднофамилни вилни къщи за постоянно живеене или за отдаване под наем респ. за изграждане на малък вилен комплекс

Сподели :
BGtop
Още предложения за Урегулирани /УПИ/ - Добрич област, село Църква