/ Варна - Възраждане - Нови, качествени апартаменти в квартал Възраждане 3!
Търсене по код


Нови, качествени апартаменти в квартал Възраждане 3!
Зареждане... Моля, изчакайте.
ИЗГОДНА ЦЕНА! Местност Пчелина!

Площ: 34 кв.м.
Тип имот: НОВО СТРОИТЕЛСТВО

Местоположение
Варна / Възраждане

Всички за Варна
Всички Варна за Възраждане


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 14194
Цена: 21900 €
цена на кв. м. 645 €
Допълнителна информация за Нови, качествени апартаменти в квартал Възраждане 3!Предлагаме ви нови апартаменти в стилна и модерна сградa, разположена в квартал Възраждане 3,  на много комуникативно място, в близост до магазини, детска градина, училище. Местоположението на сградата позволява бърз достъп до центъра на града, както с автомобил, така и градски транспорт.


Типове апартаменти за продажба:

Едностаен апартамент-/№10/- с площ 34 кв.м., етаж 4/6 етаж- антре, дневна с кухненски кът, баня с тоалет и тераса.; Цена 21 900 Евро

Двустаен апартамент-/№1/- с площ 65 кв.м., етаж 1/6 етаж- антре, дневна с кухненски кът, спалня,  баня с тоалет и тераса.; Цена 35 900 Евро


В проекта са заложени различни по площи и разпределение апартаменти, отговарящи на европейските стандарти разпределени на пет жилищни етажа.  Предлагат се завършени по БДС- на шпакловка и замазка с PVC дограма и МДФ врати.

За изпълнението на сградата са предвидени последно поколение топло и хидро изолационни материали по системата на Weber , включваща 7 компонентна  EPS 8см за постигане на минимални последващи разходи.Дограма Profiling Premium- 6 камери, 3-ен стъкло пакет, 4 сезонно Ca- стъкло. Вътрешната мазилка се полага по немска технология с природен гипс, който не предизвиква алергии. Енергоспестяващо осветление. Проектирана система за преработка и събиране на дъждовна вода за напояване на зелените площи.

На разположение  е и подземен  паркинг. Пространството около сградата изцяло се облагородява и озеленява.Проектирана е система за преработка и събиране на дъждовна вода за напояване на зелените площи.Предвидена е детска площадка и фитнес център.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор до получаване на разрешение за ползване на сградата.

СРОК НА ЗАВЪРШВАНЕ: декември 2018 г.

Обектът е в непосредствената близост до главните булеварди на града, училища и детски градини, хипермаркети, медицински центрове, спортни комплекси, като всичко това осигурява бързата връзка от спокойния комплекс с динамиката на града.

Документи към
• vh.b_et.1.jpg • vh.b_et.5.jpg
Сподели :
BGtop
Още предложения за - Варна, Възраждане