Къщи и вили / Варна област - село Венелин - Двуетажна къща в живописното село Венелин!
Търсене по код

Топ имоти
Парцел с инвестиционен проект. Бургас област / Обзор 300 метра от плажа. Цена: 66000 € Двустаен апартамент в квартал Възраждане 4! Варна / Възраждане АКТ 16! САМО ПРИ НАС! КАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! Цена: 62450 € Урегулиран парцел за продажба в м-т Прибой, гр.Варна! Варна / м-т Прибой На 900 метра от морския бряг! Цена: 50000 € Дизайнерски двустаен апартамент в район Бриз! Варна / Бриз На 500 метра от Морската градина! Цена: 96500 €

Двуетажна къща в живописното село Венелин!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 25 км от морето на к.к. Шкорпиловци!

Площ: 90 кв.м.
Тип имот: Къщи и вили КЪЩИ

Местоположение
Варна област / село Венелин

Всички Къщи и вили за Варна област
Всички Варна област за село Венелин


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 15155
Цена: 25000 €
цена на кв. м. 278 €
Допълнителна информация за Двуетажна къща в живописното село Венелин!

Предлагаме за продажба двуетажна къща, разположена в район с красива природа и забележителности в село  
Венелин, част от община Долни чифлик, област Варна. Намира се на 30 км северозападно от гр. Варна, на 8 км южно от общинският център гр. Долни Чифлик и на 25 км от морският бряг.

Къщата е с жилищна площ 90 кв.м., разпределени в:
Първи етаж: голямо антре, дневен тракт,  кухня и трапезария,  спалня, баня. Гараж.
Втори етаж / незавършен вътре /: коридор,  3 стаи, баня.
    
Направен е основен ремонт на първия етаж отвътре. Нови ВиК, баня с ново оборудване, подовите настилки са ламинат в стаите и гранитогрес в общите части, кухня и трапезария. Нова 5 камерна дограма на трапезарията, спалнята и банята. Изложението на къщата е южно.  Отоплението е с камина с водна риза 38 kW с капацитет да отоплява цялата къща. Партиди за ток и вода.

Дворът е с площ от 1885 кв.м., има лозови насаждения и овощни дървета. Към къщата има гараж със складово помещение и допълнителна стая. Къщата е подходяща както за отдих, така и за целогодишно живеене.

Около село Венелин има много широколистни гори. Близо до селото преминава р. Камчия, а през селото тече малка река, която извира от подножието на Авренското плато и се влива в река Камчия. Това е едно от селата в региона, което привлича с красивата си природа, чист въздух и осигурените и организирани възможности за лов и риболов. Има отлични условия за развитие на еко и селски туризъм.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Къщи и вили - Варна област, село Венелин