Двустайни апартаменти / град Варна - Възраждане - НОВИ АПАРТАМЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА!
Търсене по код


НОВИ АПАРТАМЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА!
Зареждане... Моля, изчакайте.
КАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ!

Площ: 65 кв.м.
Тип имот: Двустайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
град Варна / Възраждане

Всички Двустайни апартаменти за град Варна
Всички град Варна за Възраждане


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 15955
Цена: 59000 €
цена на кв. м. 908 €
Допълнителна информация за НОВИ АПАРТАМЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА!

 Предлагаме за продажба нови двустайни и тристайни апартаменти, разположени в новострояща се жилищна сграда в ж.к. Възраждане, на Инвеститор с история, доказaл се във времето с построените си обекти!  Сградата е на 7 етажа и предлага богато разнообразие от двустайни и  тристайни апартаменти , а в партерния етаж- търговски площи. Паркинг и гаражи на две нива.
Много добра локация- в близост има училища, детски градини, магазини, болници, молове, места за разходка, отдих и спорт.

Двустаен апартамент -№1- с обща площ 65 кв.м./чиста 58,02 кв.м./ със следното разпределение: антре, дневен тракт с кухня, спалня, баня с тоалетна, килер и тераса. Намира се на 2-ри етаж.

Тристаен апартамент -№9- с обща площ 84 кв.м./чиста 73,29 кв.м./, със следното разпределение: антре, дневен тракт с кухня, две спални, килер, баня с тоалетна  и  обща тераса. Намира се на 4-ти етаж.

Сградата се предава по БДС- ПВЦ дограма, входна метална врата. Замазка на пода. Стени и таван подготвени за боядисване или тапети. Направени са изводи за ВиК, електричество, положени са и кабели за климатици..Общите части са луксозно завършени.  Паркоместата и гаражите се продават отделно.

Локацията е удобна и същевременно уютна, отделена от шумотевицата и напрежението в кварталите и основните пътни артерии.
Сподели :
BGtop
Още предложения за Двустайни апартаменти - град Варна, Възраждане