Тристайни апартаменти / град Варна - м-т Траката - Тристаен апартамент за продажба в местност Траката, Варна!
Търсене по код


Тристаен апартамент за продажба в местност Траката, Варна!
Зареждане... Моля, изчакайте.
ПАРКОМЯСТО В ЦЕНАТА! МОРСКА ПАНОРАМА!

Площ: 90 кв.м.
Тип имот: Тристайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
град Варна / м-т Траката

Всички Тристайни апартаменти за град Варна
Всички град Варна за м-т Траката


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 16316
Цена: 155000 €
цена на кв. м. 1723 €
Допълнителна информация за Тристаен апартамент за продажба в местност Траката, Варна!

Предлагаме за продажба тристаен панорамен апартамент, разположен в местност Траката, в тих район с бърз достъп до развития град Варна. Имотът е част от комплекс от закрит тип с охрана и модерни удобства.

Апартаментът е разположен на първи етаж, с площ е от 90 кв.м., състои се от: коридор,  просторен дневен тракт с южно изложение/28 кв.м./, две спални /14 кв.м. и 11 кв.м./, баня с тоалетна, перално помещение и тераса с морска панорама. Жилището е завършено „до ключ“-стените са боядисани, подовете са на теракот в коридора и ламинат в стаите, банята е оборудвана.

Сградата, където е разположено жилището, е проектирана и изпълнена с висококачествени материали, топло и хидроизолация, просторни общи части. Сградата се състои от две секции с отделни входове на три етажа всяка. Изпълнена е с луксозни общи части - подове гранит и италиански външни врати.
Разполага с изградени зелени тревни площи, алеи, сауна, фитнес център, детска площадка, външен басейн, барбекю зона, паркоместа, домофонна система, ограничен достъп и камери за видео наблюдение.

Таксата поддръжка е 100 лева/месечно!

Комплексът е разположен в един от най-престижните райони на гр. Варна - местност Траката, в близост до двореца в Евксиноград и курорта Св.Св. Константин и Елена, а летището е само на 12 км. Районът е с удобни комуникации и невероятна околна среда. Местността е с изградена инфраструктура, улиците са асфалтирани. Транспортната достъпност е отлична. Околното застрояване е с индивидуални, предимно луксозни жилищни сгради.

Уникалното местонахождение на имота - тиха, богато озеленена вилна зона, съчетана с непосредствената близост до град Варна и същевременно до плажната ивица на Черно море и международно известните курортни комплекси "Златни пясъци" и "Св.Св. Константин и Елена", го прави привлекателен за постоянно обитаване.


Сподели :
BGtop