/ Бургас област - Обзор - Апартаменти в елитна сграда в град Обзор!
Търсене по код


Апартаменти в елитна сграда в град Обзор!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 600 метра от плажа!

Площ: 59 кв.м.
Тип имот: ВАКАНЦИОННИ ИМОТИ

Местоположение
Бургас област / Обзор

Всички за Бургас област
Всички Бургас област за Обзор


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 8934
Цена: 34900 €
цена на кв. м. 592 €
Допълнителна информация за Апартаменти в елитна сграда в град Обзор!

   AКЦИЯ!!!!

Предлагаме Ви апартаменти в елитна сграда в град Обзор,  разположен по средата между двата главни града на Черноморското ни крайбрежие - Варна и Бургас (на около 50 километра от всеки от тях), Обзор граничи непосредствено с един от най-широките ни и дълги плажове - дълъг около 16 км и широк от 20 до 60 м.

Koмпексът е разположен върху парцел от 640 кв.м и само на 5 мин, пеш от великолепния плаж. Следвайки възвишението на терена, той предлага отлична панорамна гледка над града и залива Св.Атанас, като я съчетава със спокойствието и уюта на района в който е разположен. Липсата на индустриални предприятия в радиус от 50 км допринася за екологичната чистота на района. Професионалното голф игрище, което ще бъде построено в близко бъдеще, между Бяла и Обзор, ще увеличи допънително стойността на инвестицията ви.

Апартаментите (от 48 до 142 кв.м), се състоят от дневна с трапезария и кухня; спалня; баня с тоалет; балкон, както и зелени площи за разположените в приземния етаж. Безшумния хидравличен ансансьор и собствените паркоместа допринасят за удобството и спокойствието на бъдещите обитатели.

Всички апартаменти се предлагат немебелирани, с боядисани стени и тавани; цветна ПВЦ дограма; масивни входни врати; интериорни врати от MDF; дървен ламиниран паркет в дневната и спалнята и теракот/фаянс в кухнята и банята; опционални - индивидуален климатик; видео домофон; интернет достъп и сателитна телевизия.

Имотът ще разполага с охрана, зелени площи и барбекю. Динамичните форми на фасадата, изградена от естествени материали и стъклените парапети на балконите, обрамчени с тиково дърво, са проектирани да подсилват усещането за почивка.Документи към
• pricelist.pdf
Сподели :
BGtop
Още предложения за - Бургас област, Обзор