Двустайни апартаменти / Бургас област - Обзор - Двустаен апаратмент в град Обзор!
Търсене по код

Топ имоти
Урегулиран парцел в курортен град Бяла! Варна област / Бяла На 800 метра от плажа! Цена: 20000 € Парцел в регулация в село Долен Близнак! Варна област / село Близнаци Подходящ за еднофамилна къща! Цена: 22000 € Двустаен апартамент в град Обзор! Бургас област / Обзор На 150 метра от плажа! Цена: 40000 € Апартаменти в нова сграда! Варна / Бриз 300 метра от морския бряг. Цена: 30000 €

Двустаен апаратмент в град Обзор!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 100 метра от плажа.

Площ: 65 кв.м.
Тип имот: Двустайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
Бургас област / Обзор

Всички Двустайни апартаменти за Бургас област
Всички Бургас област за Обзор


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 2447
Цена: 75000 €
цена на кв. м. 1154 €
Допълнителна информация за Двустаен апаратмент в град Обзор!

Двустаен апаратмент в новопостроен луксозен комплекс. Разполагащ с басейн, магазини, денонощна охрана. Апартамента е луксозно обзаведен с перфектна морска панорама. Включващ просторен дневен тракт с кухня и трапезария, спалня, баня, тоалет, тераса с прекрасна гледка..

Комплексът  се намира в самото сърце на град Обзор, в непосредствена близост (20м) от централния площад и фонтан на града. Излизайки от прекрасният комплекс попадате в красивия градски парк, а на 100 м се намира невероятния Обзорски плаж.

Това, че апартаментите се намират в град като този е голямо предимсво поради факта,че ще могат да се използуват целогодишно (а не само през летния сезон). От повечето апартаменти се открива изключително красива морска панорама.
Отностно транспорта, градът се намира посредата между аерогара Варна и Бургас. Като Варна е на 55 км Бургас на 60 км. Слънчев бряг на 26 км а град Бяла на 5 км.

Компплексът ще е от затворен тип, което означава, че басейнът ще се ползва само и единсвено от собствениците и гостите на "NEW TOWN".
Град Обзор се радва на изключително големи инвестиции през последните няколко години, което е основен фактор за разтежа на града на север и на юг.

Но стария и автентичен център на всеки един град по света винаги си остава притегателна точка колкото и да се е увеличил един град.Винаги цената в реалния център расте, поради факта,че местата където може да се строи са много малко.Ето защо купувайки имот в нашия комплекс вие ще направите една от най добрите инвестиции и вашите парични средсва ще се радват на добри дивиденти.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Двустайни апартаменти - Бургас област, Обзор