/ Варна област - Бяла - Тристаен апартамент в град Бяла!
Търсене по код

Топ имоти
Парцел с инвестиционен проект. Бургас област / Обзор 300 метра от плажа. Цена: 66000 € Студио за продажба в к.к. Златни пясъци! Варна област / Златни пясъци Комплекс "Berlin Green Park"! На 170 метра от плажната ивица! Цена: 39000 € Панорамен тристаен апартамент в кв. Виница! Варна / Виница На 2 километра от плажа. Цена: 49500 € Двустаен апартамент в квартал Левски! Варна / Левски НОВ! ДЪЛГОСРОЧНО! ОБЗАВЕДЕН! Цена: 175 €

Тристаен апартамент в град Бяла!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 150 метра от плажа.

Площ: 67 кв.м.
Тип имот: ВАКАНЦИОННИ ИМОТИ

Местоположение
Варна област / Бяла

Всички за Варна област
Всички Варна област за Бяла


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 9109
Цена: 45000 €
цена на кв. м. 672 €
Допълнителна информация за Тристаен апартамент в град Бяла!

Комплексът е разположен в северната част на град Бяла, в така наречената Гръцката махала, на 150 метра от плажа  и на 300 метра от централната алея на града, където можете да се насладите на традиционната Българска кухня, в многобройните малки семейни ресторантчета. Нов асфалтов път води до сградата и предлага отличен и лесен достъп, лесна за намране от собственици или наематели.

Сградата се сътои от 5 етажа, като демонстрира грижа и внимание към детайлите, които са неразделна част от нейната концепция и дизайн. Състои се от общо 18 самостоятелни араптамента - с една, с две спални и няколко на брой ателиета.
Архитектурата на сградата е много модерна и допълва красивата природа, която я заобикаля. В комплексът има басеин, паркинг места за гостите. Всеки един от апратаментите се предлага завършен "до ключ", има достъп до сателитна телевизия във всяка една стая, СОТ инсталация, интернет и телефонна - домофонна система.

Градът разполага с всичкии удобства и комуникации нужни за постоянно или за сезонно пребивавен - Банки, поща, супер маркети, полклиника и др. Както и лесен достъп до гр.Варна, Слънчев Бряг и гр.Бургас.Сподели :
BGtop
Още предложения за - Варна област, Бяла