Двустайни апартаменти / Варна област - Бяла - Ваканционен комплекс в град Бяла!
Търсене по код

Топ имоти
МАГАЗИН В НОВА СГРАДА В КВ. ВЛАДИСЛАВОВО! Варна / Владиславово Интензивен човекопоток. Цена: 40000 € Курортни апартаменти в град Бяла! Варна област / Бяла Без такса поддръжка! Цена: 14000 € Курортни апартаменти в град Бяла! Варна област / Бяла На 60 метра от плажа! Цена: 39900 € Тристаен апартамент в Гръцка махала! Варна / Гръцка махала На 50 метра от Морската градина! Цена: 71500 €

Ваканционен комплекс в град Бяла!
Зареждане... Моля, изчакайте.
250 метра от плажа.

Площ: 60 кв.м.
Тип имот: Двустайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
Варна област / Бяла

Всички Двустайни апартаменти за Варна област
Всички Варна област за Бяла


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 8504
Цена: 23500 €
цена на кв. м. 392 €
Допълнителна информация за Ваканционен комплекс в град Бяла!

Предлагаме Ви ваканционен комплекс разположен на 250 метра от плажа, в тихият и спокоен черноморски град Бяла, разположен на 50 км южно от гр. Варна и на 70 км северно от гр. Бургас. Градът е идеално място за спокойна семейна почивка и релаксация. Бреговата ивица на този район се характеризира със съчетание на скалист бряг, малки заливи и плажна ивица с пясъчни дюни.

Комплексът е шестетажна сграда, включваща студия и апартаменти с една спалня с площ от 45 кв.м до 100 кв.м.. Апартаментите са завършени "до ключ" с вградени кухни.
Срещу допълнително заплащане се предлагат услуги по цялостно мебелиране.

Благодарение на уникалното архитектурно решение на комплекса и планировките на апартаментите, красиви гледки към морето и околностите на града се откриват от повечето апартаменти.

Комплексът от затворен тип, представляващ чудесно съчетание от европейски стандарти на строителство, модерен дизайн, качествено завършване и всички удобства за комфортен начин на живот. На територията на комплекса има зона за почивка и детски развлечения.

Такса поддръжка: 7 евро за кв.м.

Документи към
• id_8504.jpg
Сподели :
BGtop
Още предложения за Двустайни апартаменти - Варна област, Бяла