/ Варна област - Бяла - Курортни апартаменти в град Бяла!
Търсене по код

Топ имоти
Тристаен апартамент в курортния град Обзор! Бургас област / Обзор На 50 метра от плажната ивица! Цена: 75000 € Kомплекс с вили и апартаменти от затворен тип, разположен близо ... Добрич област / Рогачево В 4 км от известного курорта Албена и от моря! Цена: 1000000 € Парцел с инвестиционен проект!!! Бургас област / Обзор На 100 метра от плажната ивица! Цена: 250000 € Луксозни нови апартаменти в района на Техникумите! Варна / Техникумите АКТ 16! ЛУКС! ПАРКОМЕСТА! ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! Цена: 79000 €

Курортни апартаменти в град Бяла!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 60 метра от плажа!

Площ: 53 кв.м.
Тип имот: ВАКАНЦИОННИ ИМОТИ

Местоположение
Варна област / Бяла

Всички за Варна област
Всички Варна област за Бяла


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 5494
Цена: 39900 €
цена на кв. м. 753 €
Допълнителна информация за Курортни апартаменти в град Бяла!

Комплексът е разположен в основната част на гр. Бяла с нов асфалтов път, предлага отличен достъп до имота. Сградата е построена на пет етажа и ясно демонстрира грижа и внимание към детайла, което е неразделна част от първоначалната концепция и дизайн. Общо 43 апартамента с 1 или 2 спални и студия при закупуването на които могат да се използват персонални схеми за плащане.

Архитектурата на имота е много привлекателна и допълва красивите околности. Към сградата е предвиден красив плувен басейн, паркинг, асансьор и красива зелена градинка. Независимо от пазарните тенденции цените за първа крайбрежна линия продължават да се покачват - считаме комбинацията от място, архитектурен дизайн, качество на строителството и панорамна гледка като комбинация която предизвиква истински ефект WOW  в резултат от краен резултат за вложени средства!

Всеки апартамент в комплекса ще бъде луксозно завършен с кухня, баня, шпакловани стени и изолация. Апартаментите ще разполагат с кабелна телевизия, интернет връзка и телефонна линия..

Общите части на комплекса включват плувен басейн, детска площадка, паркоместа и двадесет и четири часова охрана.

Апартаментите са с поддръжка и управление- цена 10 евро за кв.м на година.

Сподели :
BGtop
Още предложения за - Варна област, Бяла