Информация за Добрич област - село Църква
Търсене по код

Топ имоти
Луксозни нови апартаменти в района на Техникумите! Варна / Победа АКТ 16! ЛУКС! ПАРКОМЕСТА! ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС! Цена: 61500 € Kомплекс с вили и апартаменти от затворен тип, разположен близо ... Добрич област / Рогачево В 4 км от известного курорта Албена и от моря! Цена: 1000000 € Студио за продажба в к.к. Златни пясъци! Варна област / Златни пясъци Комплекс "Berlin Green Park"! На 170 метра от плажната ивица! Цена: 39000 € Панорамна къща в село Генерал Кантарджиево! Варна област / село Генерал-Кантарджиево На 5 км от морето! Цена: 54900 €

Добрич област - село Църкваинформация за Добрич област
Информация за село Църква

Църква е село в североизточна България, част от община Балчик, обл. Добрич. Намира се на 34 км от гр. Варна, на 30 км от гр. Добрич, на 20 км от гр. Балчик, на 7 км от кк. Албена и на 18 км от кк Златни пясъци.

Населението му наброява около 500 души. Климатът е умерено-континентален - зимата е мека, а лятото - прохладно. Релефът е разнообразен - редуват се зелени хълмове и равни полета, а непосредствено до селото се простира величествена широколистна гора. Надморска височина - 79 м.
Село Църква е разположено върху четвъртото по големина в света находище на манганова руда. В землището на селото се намира и действаща мина.

Всички предлагани имоти от Добрич област / село Църква