Тристайни апартаменти / Варна - Бриз - Нови тристайни апартаменти в квартал Бриз!! До Морската градина!!!!
Търсене по код


Нови тристайни апартаменти в квартал Бриз!! До Морската градина!!!!
Зареждане... Моля, изчакайте.
ВИСОКО КАЧЕСТВО!!! ПРЕД АКТ 16!

Площ: 106 кв.м.
Тип имот: Тристайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
Варна / Бриз

Всички Тристайни апартаменти за Варна
Всички Варна за Бриз


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 14264
Цена: 100000 €
цена на кв. м. 944 €
Допълнителна информация за Нови тристайни апартаменти в квартал Бриз!! До Морската градина!!!!

Стефанов инвест има удоволствието да ви представи Бутикова жилищна сграда от закрит тип ж.к. Бриз, в близост до морската градина. Предлагаме отлична възможност за разумна инвестиция и покупка на практични едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти в новастрояща се жилищна сграда от затворен тип срещу морската градина в пешеходна достъпност до плажа. Перфектни апартаменти с най-добрата морска панорама в града.
Проектът представлява 16 етажна жилищна сграда, състояща се от 111 апартамента в жилищен квартал Бриз на метри от морската градина. Тиха, но същевременно удобна локация, позволяваща бърз достъп до главни артерии, магазини и ежедневни удобства. Чудесна възможност за сигурна инвестиция и покупка на практични апартаменти в новострояща се жилищна сграда.

Типове апартаменти за продажба:

Двустаен апартамент-- с площ 65,33 кв.м., етаж 3/16 - антре, дневна с кухненски кът, спалня, баня с тоалет и тераса.; Цена 63 000 Евро

Тристаен апартамент–с площ от 106 кв.м. (3/16 етаж)- антре, дневна с кухненски кът, две спални, баня с тоалет и две тераси; Цена 100 000 Евро

Шестнадесет етажна сграда ще има високо ниво на строителство, с висококачествени материали. Луксозни общи части с красив дизайн и достъп на дневна светлина. Сградата ще бъде предназначена за целогодишно живеене в най-желаният район с удобни комуникации, лесна транспортна достъпност. Отлично комуникативно и привлекателно място с цел целогодишно живеене или отдаване на имота под наем. Жилищата ще се издават по БДС Български Държавен Стандарт . Срок на завършване - май 2020 г.

Практични разпределени на апартаментите осигуряващи максимална функционалност и комфорт на своите бъдещи собственици. Максимално оползотворена жилищна част. Цени от строител на всички апартаменти.
Основни акценти са комфорта на обитателите и енергийната ефективност.

Конструкцията на сградата е монолитна, със стоманобетонни носещи елементи и плочи и с тухлени фасадни и преградни зидове, както и PVC дограма с нискоемисионни стъкло пакети. Проектът предвижда фасадите да бъдат изпълнени като комбинация от HPL панели и Baumit структурна мазилка.

Висока степен на топло изолация на всички външни стени, таваните на гаражите под жилищните помещения и покривните тераси над апартаментите, хидроизолация на подземното ниво, паро, хидро и топлоизолация на покривa, шумо и топлоизолация по подовете към съседни апартаменти.

Документи към
• _2-106кв--100000Е.jpg
Сподели :
BGtop
Още предложения за Тристайни апартаменти - Варна, Бриз