/ Варна - Северна промишлена зона - Складово помещение в района на Северна промишлена зона!
Търсене по код

Топ имоти
Двустаен апартамент под наем в топ центъра на град Варна! ТОП ... Варна / Идеален Център Жилището очаква своите ПЪРВИ НАЕМАТЕЛИ! Цена: 400 € Парцел с инвестиционен проект. Бургас област / Обзор 300 метра от плажа. Цена: 66000 € Луксозна къща за продажба в района на Манастирски рид! Варна област / м-т Манастирски Рид С външен басейн и морска панорама! Цена: 379000 € Уникален дизайнерски апартамент в района на ЗК Тракия! ЛУКС ... Варна / ЗК Тракия ГОТОВ ЗА НАНАСЯНЕ или ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ! Цена: 136900 €

Складово помещение в района на Северна промишлена зона!
Зареждане... Моля, изчакайте.
БЕЗ КОМИСИОННА!

Площ: 1117 кв.м.
Тип имот: НАЕМИ

Местоположение
Варна / Северна промишлена зона

Всички за Варна
Всички Варна за Северна промишлена зона


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 4415
Цена: 7 €
цена на кв. м. 1 €
Допълнителна информация за Складово помещение в района на Северна промишлена зона!

Предлагаме Ви складово помещение с разгъната застроена площ 1117 кв.м. и застроена площ  865 кв.м., в района на Северна промишлена зона.

Складът е част от масивна, тухлена база, разположен на кота 0, широк двор с паркоместа и тир- подход.

Помещението е с правилна форма, със следното разперделение.
I етаж:
- търговска зала - 240 кв.м.
- склад- 360 кв.м.
II етаж:
- офисна част - 252 кв.м.

Сградата е изградена от сандвич панели захранена е с трифазен ток от собствен трафопост. Има изградени необорудвани 4 бр. хладилни камери, които могат да се ползват като сухи помещения.  Паркинг с площ 500 кв.м.

Настилката на търговската зала и склада е шлафан бетон, с височина при билото 7.20 м., с възможност за монтаж на високи стелажи за уплатняване на пространството, със статут на хранителни стоки с хладилни камери и тридфазен ток.

Поради стратегическото си местоположение, складът може да бъде ефективно използван за продажби от място и организиране на разносна търговия на различни по вид промишлени стоки, строителни материали, авточасти и аксесоари и особено за малки производствени цехове за AL и PVC дограма, мебелни и дърводелски услуги.

Наемната цена е 6-7 лв./кв.м.

Сподели :
BGtop
Още предложения за - Варна, Северна промишлена зона