Урегулирани /УПИ/ / Варна област - село Крумово - Парцел в регулация в село Крумово!
Търсене по код


Парцел в регулация в село Крумово!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 32 км северозападно от гр. Варна!

Площ: 1000 кв.м.
Тип имот: Урегулирани /УПИ/ ПАРЦЕЛИ

Местоположение
Варна област / село Крумово

Всички Урегулирани /УПИ/ за Варна област
Всички Варна област за село Крумово


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 15540
Цена: 8500 €
цена на кв. м. 9 €
Допълнителна информация за Парцел в регулация в село Крумово!

Предлагаме Ви урегулиран парцел в село Крумово. Намира се на 21 км северозападно от общинският център Аксаково, на 28 км южно от гр. Добрич, на 32 км северозападно от гр. Варна и на 40 км от морския бряг. Разположено е на 2 км от главния път Добрич-Варна и до него се достига по второкласен път, който е в отлично състояние.
Парцела се намира в квартал Пясъчник в северозападната част на селото, с невероятна гледка,заобиколено от красива гориста местност

Парцелът е в регулация с площ от 1000 кв.м., има ток и вода на границата, лесен асфалтиран достъп. Подходящ е за построяването на къща.

Обща информация:
Крумово е малко, китно село с разнообразен релеф, заобиколено от красиви гористи местности. Селото е напълно водоснабдено и електрифицирано. Има редовен автобусен транспорт до гр. Варна и околните села, като пътищата са в много добро състояние.  Климатът е умерено-континентален и се характеризира с горещо лято, слънчева и топла есен, студена зима с обилни снеговалежи и хладна пролет. Населението на селото наброява около 150 човека. Надморска височина - 280 м.
Старото име на Крумово е било Кумлуджа, което на турски език означава "песъчливо място". През 1884 г селото е преименувано на Крумово, в чест на един от най-великите български ханове - хан Крум.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Урегулирани /УПИ/ - Варна област, село Крумово