Урегулирани /УПИ/ / Варна област - село Крумово - Парцел в регулация в село Крумово!
Търсене по код

Топ имоти
ПЪРВА ЛИНИЯ! ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ! Варна област / курорт Шкорпиловци ЦЕЛОГОДИШНО ПОЛЗВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН! ДОБРА ДОХОДНОСТ! Цена: 67250 € Тристаен обзаведен апартамент в к.к.Слънчев бряг! Бургас област / курорт Слънчев Бряг На 500 метра от плажа! Цена: 59000 € ПЪРВА ЛИНИЯ! ОБЗАВЕДЕН ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ! Варна област / курорт Шкорпиловци МОРСКА ПАНОРАМА! ЦЕЛОГОДИШНО ПОЛЗВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН! ДОБРА ДОХОДНОСТ! Цена: 44650 € Тристаен апартамент в курортен град Бяла! ЕКСКЛУЗИВНО! На 200 метра ... Варна област / град Бяла Ап.№2 ОБЗАВЕДЕН! ГАРАНТИРАН ДОХОД ОТ ЛЕТНИЯ СЕЗОН! Цена: 78632 €

Парцел в регулация в село Крумово!
Зареждане... Моля, изчакайте.
На 32 км северозападно от гр. Варна!

Площ: 1000 кв.м.
Тип имот: Урегулирани /УПИ/ ПАРЦЕЛИ

Местоположение
Варна област / село Крумово

Всички Урегулирани /УПИ/ за Варна област
Всички Варна област за село Крумово


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 15540
Цена: 8500 €
цена на кв. м. 9 €
Допълнителна информация за Парцел в регулация в село Крумово!

Предлагаме Ви урегулиран парцел в село Крумово. Намира се на 21 км северозападно от общинският център Аксаково, на 28 км южно от гр. Добрич, на 32 км северозападно от гр. Варна и на 40 км от морския бряг. Разположено е на 2 км от главния път Добрич-Варна и до него се достига по второкласен път, който е в отлично състояние.
Парцела се намира в квартал Пясъчник в северозападната част на селото, с невероятна гледка,заобиколено от красива гориста местност

Парцелът е в регулация с площ от 1000 кв.м., има ток и вода на границата, лесен асфалтиран достъп. Подходящ е за построяването на къща.

Обща информация:
Крумово е малко, китно село с разнообразен релеф, заобиколено от красиви гористи местности. Селото е напълно водоснабдено и електрифицирано. Има редовен автобусен транспорт до гр. Варна и околните села, като пътищата са в много добро състояние.  Климатът е умерено-континентален и се характеризира с горещо лято, слънчева и топла есен, студена зима с обилни снеговалежи и хладна пролет. Населението на селото наброява около 150 човека. Надморска височина - 280 м.
Старото име на Крумово е било Кумлуджа, което на турски език означава "песъчливо място". През 1884 г селото е преименувано на Крумово, в чест на един от най-великите български ханове - хан Крум.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Урегулирани /УПИ/ - Варна област, село Крумово
Парцел в регулация в село Крумово!
Площ: 1000кв.м. Цена 8500