Двустайни апартаменти / град Варна - Младост - РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! БЕЗ ПРОМЯНА НА ЦЕНАТА до въвеждане на сградата в експлоатация!
Търсене по код


РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! БЕЗ ПРОМЯНА НА ЦЕНАТА до въвеждане на сградата в експлоатация!
Зареждане... Моля, изчакайте.
БЕЗ КОМИСИОННА!

Площ: 57 кв.м.
Тип имот: Двустайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
град Варна / Младост

Всички Двустайни апартаменти за град Варна
Всички град Варна за Младост


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 15939
Цена: 62200 €
цена на кв. м. 1092 €
Допълнителна информация за РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ! БЕЗ ПРОМЯНА НА ЦЕНАТА до въвеждане на сградата в експлоатация!

Предлагаме за продажба двустаен апартамент, разположен в новострояща се луксозна жилищна сграда в ж.к. Младост-1, на Инвеститор с история, доказaл се във времето с построените си обекти!  Сградата е на 10 етажа и предлага богато разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, а в партерния етаж- търговски площи.
Много добра локация- в близост има училища, детски градини, магазини, болници, молове, места за разходка, отдих и спорт.

Двустаен апартамент -А9- с обща площ 57 кв.м./чиста 50,82 кв.м./, със следното разпределение: антре, дневен тракт с кухня - 23 кв.м., спалня - 11 кв.м., баня с тоалетна, килерна ниша/перално и тераса. Прилежаща маза.  Намира се на 2-ри етаж.

Жилището е завършено по БДС- ПВЦ дограма, входна метална врата. Замазка на пода. Стени и таван подготвени за боядисване или тапети. Направени са изводи за ВиК, електричество, положени са и кабели за климатици..

Фасадата на сградата е решена като комбинация от силикатна мазилка, еталбонд, HPL и керамика. Парапетите на всички балкони и лоджии са от стъкло триплекс . Дограмата е PVC-5 или 6-камерна REHAU или KOMMERLING със стъклопакет 6 мм четири сезона , 4 мм К-стъкло с двойно отваряне. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците, положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия както и аудио-домофонна система. Общите части - луксозно завършени. Всички настилки и стъпала са от гранит. Стените и таваните са с фина декоративна мазилка. Избраните асансьори са на водещата фирма ORONA- по два на вход-бързи, безшумни и с комфортни кабини. До подземния паркинг се стига чрез широки и удобни рампи с настилка от шлайфан бетон с бръш ефект- против плъзгане. Предвидено е външно озеленяване с богата декоративна и вечнозелена разстителност. Сградата се предава по БДС. Паркоместата се продават отделно.

Локацията е удобна и същевременно уютна, отделена от шумотевицата и напрежението в кварталите и основните пътни артерии.


Сподели :
BGtop