Земеделски земи / Бургас област - село Кошарица - Поземлен имот за продажба в близост до курорт Слънчев бряг!
Търсене по код


Поземлен имот за продажба в близост до курорт Слънчев бряг!
Зареждане... Моля, изчакайте.
За инвестиция!

Площ: 16596 кв.м.
Тип имот: Земеделски земи ПАРЦЕЛИ

Местоположение
Бургас област / село Кошарица

Всички Земеделски земи за Бургас област
Всички Бургас област за село Кошарица


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 16090
Цена: 120000 €
цена на кв. м. 8 €
Допълнителна информация за Поземлен имот за продажба в близост до курорт Слънчев бряг!

Представяме Ви поземлен имот за продажба в близост до курорт Слънчев бряг, в землището на с. Кошарица, местност Драката.

От парцела се открива панорамна гледка, а до самия курорт се стига бързо и удобно, само за 5 минути с кола.

Имотът е е с площ 16 596 кв.м., със статут на земеделска земя, подходящ вариант е за инвестиция.

Село Кошарица е разположено в полите на Стара планина, на надморска височина от 106 м, към административния район на община Несебър. През последните години то се разви като популярна дестинация за строителство на летни ваканционни домове под формата на самостоятелни еднофамилни вили, жилищни сгради с апартаменти и цели затворени комплекси на собствена оградена територия.

Селото е предпочитано от множество чужденци от цял свят, както и от много българи от столицата и вътрешността на страната, които избират Кошарица за свое лятно убежище през топлите месеци на годината. Предимствата на селото се откриват в неговата тишина, спокойствие и семпъл начин на живот - идеални фактори за пълноценна почивка. В същото време красивите пясъчни плажове на Слънчев бряг и предлаганите от курорта безкрайни възможности за развлечения са в близост.

Кошарица разполага с всички необходими удобства за постоянно пребиваване или сезонно обитаване - няколко добре заредени мини-супермаркета за храни и напитки, както 5-6 бара и ресторанти в центъра на селото. Там са разположени също и кметството, основното училище "Св. Иван Рилски" и църквата "Св. Иван Рилски".

Селото се развива динамично, за което допринасят и неговите постоянни жители, много от които работят в близките международни курорти, намиращи се на съвсем близко разстояние. Село Кошарица се обслужва от редовна автобусна линия на градския транспорт, която го свързва с най-големия български курорт Слънчев бряг, както и с общинския център гр. Несебър, чрез 15 рейса дневно.Сподели :
BGtop
Още предложения за Земеделски земи - Бургас област, село Кошарица
Поземлен имот за продажба в близост до курорт Слънчев бряг!
Площ: 16596кв.м. Цена 120000