Земеделски земи / Бургас област - курорт Слънчев Бряг - Поземлен имот за продажба в близост до курортa Слънчев бряг!
Търсене по код

Топ имоти
Kомплекс с вили и апартаменти от затворен тип, разположен близо ... Добрич област / село Рогачево В 4 км от известного курорта Албена и от моря! Цена: 1000000 € Двустаен апартамент в курортен град Обзор! ПЪРВА ЛИНИЯ ! ФРОНТАЛНА ... Бургас област / град Обзор КОМПЛЕКС АУРОРА! ОБЗАВЕДЕН! ГАРАНТИРАН ДОХОД ОТ ЛЕТНИЯ СЕЗОН ! Цена: 86000 € Kомплекс с вили и апартаменти от затворен тип, разположен близо ... Добрич област / село Рогачево В 4 км от известного курорта Албена и от моря! Цена: 1000000 € Урегулиран парцел за продажба в м-т Прибой, гр.Варна! град Варна / м-т Прибой На 900 метра от морския бряг! Цена: 70000 €

Поземлен имот за продажба в близост до курортa Слънчев бряг!
Зареждане... Моля, изчакайте.
За инвестиция!

Площ: 15000 кв.м.
Тип имот: Земеделски земи ПАРЦЕЛИ

Местоположение
Бургас област / курорт Слънчев Бряг

Всички Земеделски земи за Бургас област
Всички Бургас област за курорт Слънчев Бряг


брокер: Красен Добрев
+35952680681, +359884373727
код 16090
Цена: 67000 €
цена на кв. м. 5 €
Допълнителна информация за Поземлен имот за продажба в близост до курортa Слънчев бряг!

Представяме Ви поземлен имот за продажба в близост до курорт Слънчев бряг.От парцела се открива панорамна гледка, а до самия курорт Слънчев бряг се стига бързо и удобно.

Имотът е е с площ 15 000кв.м., със статут на земеделска земя, подходящ вариант е за инвестиция. От парцела се открива панорамна гледка към морския курорт Слънчев бряг.

За района: Слънчев бряг е най-големият и известен курортен комплекс в България, с най-дългата и широка плажна ивица, естествени дюни, чисто и спокойно море.

Слънчев бряг се намира на територията на Община Несебър на около 35 км на север от Бургас, 90 км на юг от Варна и 414 км от София.Бурното разрастване на Слънчев бряг го прави най-големия курорт на българското Черноморие. Капацитета за настаняване в хотелите е повече от 300 000 легла. Наблизо има курортни селища, къмпинги и комплекси с апартаменти на хотелски принцип.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Земеделски земи - Бургас област, курорт Слънчев Бряг