Двустайни апартаменти / град Варна - Чайка - ИЗБОР НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ!
Търсене по код

Топ имоти
Двустаен обзаведен в курорта "Златни пясъци"! ОБЗАВЕДЕН! Варна област / курорт Златни пясъци ДОБРА ДОХОДНОСТ! На 150 метра от плажа! Цена: 95000 € Kомплекс с вили и апартаменти от затворен тип, разположен близо ... Добрич област / село Рогачево В 4 км от известного курорта Албена и от моря! Цена: 1000000 € Kомплекс с вили и апартаменти от затворен тип, разположен близо ... Добрич област / село Рогачево В 4 км от известного курорта Албена и от моря! Цена: 1000000 € ПЪРВА ЛИНИЯ! ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ! ! Варна област / курорт Шкорпиловци ЦЕЛОГОДИШНО ПОЛЗВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН! ДОБРА ДОХОДНОСТ! Цена: 67250 €

ИЗБОР НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ!
Зареждане... Моля, изчакайте.
ТОП ЛОКАЦИЯ! На метри от Морската градина!

Площ: 60 кв.м.
Тип имот: Двустайни апартаменти АПАРТАМЕНТИ

Местоположение
град Варна / Чайка

Всички Двустайни апартаменти за град Варна
Всички град Варна за Чайка


брокер: Румяна Караджова
+35952680682, +359884373720
код 16144
Цена: 116700 €
цена на кв. м. 1945 €
Допълнителна информация за ИЗБОР НА ДВУСТАЙНИ И ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ!

Стефанов инвест Ви предлага възможността да закупите имот в нов стартиращ луксозен проект в един от най-предпочитаните квартали на град Варна -кв.Чайка, на 3 минути пешеходно разстояние от Морската градина и Делфинариума. Тихо и удобно местоположение, с директни връзки до центъра на града и курортите.

Сградата е със смесено предназначение, състои се от търговски площи, офиси, самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност и апартаменти. На първия етаж е ситуиран голям магазин за хранителни стоки. Видове жилищните обекти за продажба:

"    Двустайни - 77 бр. със ЗП от 47 кв. м до 60 кв. м
"    Тристайни - 93 бр. със ЗП от 73 кв. м до 95 кв. м
"    Четиристайни - 3 бр. със ЗП от 124 кв. м

За продажба цени от:
Двустаен апартамент- етаж 9 -площ 60 кв.м.. - антре, дневен тракт с кухня, спалня,баня с тоалет, килер, тераса.

Тристаен апартамент- етаж 3 -106 кв.м. - антре, дневен тракт с кухня, две спални, два сан. възела, килер и тераса- цената е 179 500 Евро.

Обектите са проектирани с насоченост към комфорта. Те разполагат с големи дневни, спални с оптимална площ, достатъчно на брой мокри и обслужващи помещения и тераси с френски прозорци. Предвидено е пожароизвестяване във всеки обект, както и окабеляване за сигнално охранителна система. Освен функционалните разпределения, голямо предимство е изложението. за разлика от сградите в близост, обектът е ситуиран така, че всички апартаменти са максимално отворени към морето, околната зеленина и градската панорама.

Сградата е седемнадесететажна. Всеки обект разполага с достъп до две стълбищни клетки и три асансьора. От по-високите етажи се разкрива уникална морска панорама и обширна красива градска гледка. Сградата е в начален етап.. Очакван Акт 16- в края на 2025 г.

Фасадата е окачена, вентилируема, облицована с естествен камък - травертин, зелен мрамор и сив гранит. Добре обмисленото местоположение и внушителната визия на сградата ще я открои на фона на всички останали, като емблема на квартала.

Сподели :
BGtop
Още предложения за Двустайни апартаменти - град Варна, Чайка